Experiències europees de l'IES SERPIS
Jornades informatives per a la preparació de noves accions

Category : Formació · by May 5th, 2021

Durant el mes d’abril i primers dies de maig, estem assistint a totes les Jornades informatives que, des del SEPIE, l’agència nacional , i la Conselleria d’Educació de València, han estat preparant per a comunicar tota la informació necessària que els centres necessitem per poder accedir a la convocatòria ERASMUS+ 2021-22.

Malgrat que hem hagut de fer un paró temporal molt considerable pel que fa a les activitats i experiències formatives relacionades amb la dimensió europea del centre, tornem novament amb ganes i nova força i, sobretot, amb l’esperança de poder visitar centres europeus amb les condicions de seguretat que fins març 2020 teniem.

En versió digital i mitjançant plataformes diverses, hem participat en totes les Jornades.  Agraïm el treball de totes les persones responsables implicades que ens faciliten el nostre treball i ens tenen informats.

  • Jornada Anual Difusió 2021-22   (20 d’abril) SEPIE
  • Jornada Informativa Erasmus Projectes de mobilitat KA1  2021-22   (21 d’abril de 2021) SEPIE
  • Jornada de Difusió Convocatòria 2020-21 2021-22   (27 d’abril) CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
  • Reunió Informativa per a centres acreditats d’Educació Escolar 2021-22   (6 de maig) SEPIE

TENIM MOLTES GANES

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *