Experiències europees de l'IES SERPIS
Ens visiten amb iMou-te: Projectes Europeus

Category : Acollides, Erasmus +, Visitants · by Mar 7th, 2024

En el context del programa iMou-te del present curs  escolar, el centre ha rebut la visita de tres centres educatius perquè coneguen amb detall els nostres projectes europeus subvencionats pel Programa Erasmus+.

 

L’IES Nº1 de Requena (2 docents), l’IES Molí del Sol de Mislata (3 docents) i 2 docents de l’IES Cabanyal de València van assistir a les exposicions que vam preparar.  Els explicarem les diverses modalitats d’experiències a l’estranger que organitzem cada any, els seus objectius, com ens organitzem internament, les activitats preparatòries i durant les mobilitats que dissenyem per a l’alumnat participant, exemples concrets de job shadowing… També conegueren el nostre pla amfitrió per a quan rebem visites de docents d’Europa, les estratègies per a la difusió i comunicació dels projectes que realitzem i tot allò que ens ocupa en la gestió i planificació d’aquestes experiències formatives de l’alumnat i del professorat a l’estranger.

 

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *