Experiències europees de l'IES SERPIS




L’últim dia de l’intercanvi

Category : Erasmus +, Intercanvi · by Abr 7th, 2023
Una experiència Erasmus+. Els estudiants diuen: 
L’últim dia de l’intercanvi començà com qualsevol altre però amb la tristor de saber que ja marxàvem a València. La meua companya Sofia i jo, amb la que estic contentíssima s’alçarem a les 6:30 com tots els dies i mentres desdejunava pensava en tot el que havíem viscut com a grup i totes les experiències que m’emporte de Florència.
Quan ja vam arribar a l’escola em vaig acomiadar de sa mare i del seu gosset, i amb molta tristor agafí la maleta i la vaig dèixar a una classe de l’institut.
Tot seguit, els italians feien classe normal, però nosaltres caminàrem fins el centre per a visitar Santa Crocce i tornar a passejar per aquells carrers on havíem estat caminant durant una setmana.
A les 13:00 anàrem a l’institut per dinar amb els italians;  va ser un moment molt trist i molts de nosaltres ens vam emocionar tant que acabàrem plorant.
A continuació, el que vam fer va ser pujar a l’autobús direcció a Pisa, agafar l’avió cap a València i dir-li adéu a una de les millors experiències que hem tingut fins ara.
Text de Yue Sáez
SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *