Experiències europees de l'IES SERPIS
Panoràmiques de la Toscana

Category : Erasmus +, Intercanvi · by Mar 27th, 2023

Una experiència Erasmus+. Els estudiants diuen: 

Aquest matí m’he despertat a les 7 i he desdejunat de camí a l’institut ja que arribavem tard. Ja a l’institut hem anat a clase, jo he estat present a les assignatures de francés, filosofia i italià. D’ací una cosa que m’agradaria resaltar és la diferència de com estan fets els horaris, pense que a Espanya els tenim millor organitzats. Després ens hem anat a peu fins a la parada del bus, ací hem agafat aquest, el qual anava ple, i hem arribat al poble de “Fiesole”. Una vegada en aquest poble, ens hem anat a un bar, que tenia una terrassa amb unes vistes precioses de la Toscana i ens hem menjat un bocata.

Després d’estar parlant un rato ens hem anat a un lloc on hi havia una estatua, ací els nostres companys italians, en una aplicació, ens han contat algunes dades del lloc. Continuant, hem pujat una pujaeta i hem arribat a un lloc, que podría ser perfectament un mirador, des d’on podiem vore tota Florència. Finalment, després de pujar unes escales i estar a una esglèsia i el seu propi museu (on hem vist una momia) ens hem tornat cap a Florència en el bus. Una vegada ací cadascun s’ha anat per separat, en el meu cas ens hem anat primer a la casa de Elettra i Joel un ratet, per, a ara si, finalitzar el día arribant a casa.

Un fort abraç.
Text de Mar Calvo.
SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *