Experiències europees de l'IES SERPIS
IIS PANZINI, Senigallia, Itàlia.

Category : Acollides, Erasmus +, Visitants · by Dic 2nd, 2022

Dimecres 16 de novembre ens van visitar una representació de professors italians de l’IIS Panzini de disciplines com ara llengua, literatura espanyola, literatura anglesa, economia, interessats a conèixer el funcionament del centre comparant-lo amb l’italià, l’ús de la tecnologia al centre, la inclusió dels estudiants més desafavorits i amb necessitats especials, la cura i respecte del medi ambient, la internacionalització i experiència en projectes Erasmus+. A més, van visitar el departament d’Orientació, al laboratori de Biologia ia les classes d’Administratiu on van poder veure les experiències que es fan al nostre centre educatiu.

Esperem poder acollir més centres visitants!!!

Lucía Gimeno

 

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *