Experiències europees de l'IES SERPIS
CAMBRIDGE, un bon lloc per aprendre anglès

Category : Formació, Mobilitats · by Ene 16th, 2020

L’ objectiu de la meua estada a Cambridge ha sigut aprendre i conèixer més la llengua anglesa, així com la visualització de noves metodologies de treball diferents a les que coneixem i estem acostumats a veure a les nostres classes. Poder donar en un futur pròxim les classes de biologia en anglès és el que em va fer moure aquest interès per fer aquest curs.

El curs va durar dues setmanes, concretament del 29 de juliol al 9 d’agost i vaig fer-lo  a St. Andrew’s College. Aquest College es troba ubicat pràcticament al centre de la ciutat i a més esta molt ben comunicat, de fet Cambridge és un lloc que pots anar passejant per tot arreu sense massa necessitat d’agafar transport públic. Les zones enjardinades de la ciutat i sobretot el seus jardins són encantadors. Pel que respecta al programa del curs va resultar bastant complet: gramàtica general, vocabulari, writing, listening i speaking. Van ser tres hores cada dia i un total de 10 dies. També, per la tarda el mateix College tenia preparades diferents activitats lúdiques pel centre de la ciutat amb la finalitat de millorar el speaking. Activitats com per exemple anar a veure la interpretació d’una obra de “Shakespeare” a uns dels jardins més emblemàtics de la ciutat “Jesus Green”, anar al cine a veure “The Leon King” o visitar St. Mary’s church van ser alguns dels exemples de les activitats que tenia preparat el programa del centre.

Per concloure, recomanaria aquest curs a companys que comparteixen amb mi les mateixes inquietuds i perspectives respecte a l’anglès. La comunicació diària amb altres persones del curs enriqueixen de manera extraordinària el teu vocabulari i la teua expressió, que son elements fonamentals per poder dur endavant les classes de qualssevol matèria. Experiències com aquestes resulten molt positives per a tot aquell professor o professora que vulgui millorar la llengua anglesa amb la intenció d’impartir la seua assignatura en anglès.

Remei Ibáñez Alcocer

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *