Experiències europees de l'IES SERPIS
Jornada Portfolio Europeu de les Llengües

Category : Formació · by Nov 28th, 2019

Ahir, dimecres 27 de novembre va tindre lloc en València una Jornada internivell d’encontre dels centres educatius que tenen incorporat en la seua programació general el PORTFOLIO EUROPEU DE LES LLENGÜES.

Laura Martónez i jo mateix van assistir a l’acte i participarem en la dinàmica de motivació que es va plantejar. Se’ns va recordar el funcionament de la plataforma Moodle on està tota la informació relatica al Portfolio i escoltàrem les iniciatives i experiències de dos centres participants.

Bé, ara ens toca a nosaltres començar amb les activitats en les aules. Que tinguem sort!!

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *