Experiències europees de l'IES SERPIS
Jornades Erasmus+KA1 Projectes aprovats Comunitat Valenciana

Category : Erasmus +, Reconeixements · by Jul 16th, 2019

El dia 4 de Juliol va tindre lloc una Jornada organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a retrobar-se tots aquells centres que han vist aprobat el seu projecte Erasmus+ KA1 (Sector Escolar i Adults) en la convocatòria de 2019.

Allí ens ficaren al dia de les orientacions per a la gestió i seguiment del projecte que hem de fer, així com ens va servir per contactar entre nosaltres i intercanviar impressions, dubtes i iniciatives.

Ahí estem nosaltres altra vegada!!! Fent que el centre estiga en Europa!!!

 

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *