Experiències europees de l'IES SERPIS
Curs d’aplicacions Google en el núvol.

Category : Formació · by Ene 19th, 2016

Ahir va començar la primera sessió del curs Aplicacions de Google en el núvol per a la pràctica docent. Dins del Pla de Formació del Centre, una de les línies estratègiques que el claustre ha assumit desenvolupar és la millora de les competències del professorat en noves tecnologies. Ja es ve treballant en aquesta línia des de fa uns anys, però l’actualització en nous programes i aplicacions ve a ser una necessitat constant per a tots aquells interessats en incorporar les TIC a l’aula.

Aquesta vegada el ponent Samuel Landete, informàtic amb experiència en l’empresa privada i en el sector d’educació, ens posa al dia per a traure el màxim profit de les aplicacions de Google, des del punt de vista didàctic,

En la sessió d’ahir vam aprendre a acurtar urls, gestionar i sincronitzar usuaris de Google, la app Client de Google Drive i revisarem l’ús de Docs en Drive (organitzar i compartir docs,  treballar offline…)

Ah, i un recordatori molt important: 

SHARE :

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *